Monday, February 4, 2008

SPIDERMAN....

NASIB BAIK ADA SUPERHERO YANG DATANG MENYELAMAT...
KALAU TIDAK ABIH LA JENERASI AYAM YANG KAT BAWAH VAN TU...
TAPI SELEPAS KEJADIAN ITU DIA MENGHILANGKAN DIRI...
MANA HILANGNYA SUPERHERO.....

19 comments:

tegezoot said...

dok menyanyi lagu cintan dalam karaoke..

Pegawai Khalwat said...

sapa tu sapa?

butaseni said...

nantikan kehadiran superhero-superhero ni semua dalam
"MENYUARAT AGONG TAHUNAN SUPERHERO"
sebuah lagi teater BAKAWALEE....

2008

wanie_agk said...

apa nama super hero tu?

mama ranggie said...

die hilang ke mana ya???

iNsaN BiaSa said...

wakakakaa...mmg menggelikan perut aaa..dia dh balik sarang dia la tu..hehee

orang kampung said...

aku nak request jadi salah sorang super hero boleh tak? aku nak jadi detective conan hahahahahahahahaha

-safuan akrab-

Hana-Ni-Mo-Nai2 said...

pic ni..sepuluh kali watashi tgk sepoloh kali watashi gel;ak

Mak Su said...

tsk tsk tsk, abih tu tak sempat nak tanya nama ker?

jinggo said...

tegezoot.....
sapa...??

pegawai khalwat....
tu la pasal....
aku pon tak tau.....

butaseni....
ya betul...
kalau nak tau nantikan kemunculannyaa...

wanie_agk.....
nama di rahsiakan untuk aspek2 keselamatan...

mama ranggie....
kehilangannya pon tidak di ketahuii...

insan biasa.....
mungkin kot dah balik sarang dia la.....

orang kampong.....
yang tu kena tanya bos la....

hana...
gelak la... untuk hiburkan hati...

maksu...
nama dia terpaksa di rahsiakan....

Puteri Cahaya said...

sayer ler tu...kihkihkih
Superwomen...Ya!!! Chun Li..salormoon..ultrawomen. pasti mengganas.

BUTTERANDBANANA said...

Dia pi Balik Pulau kot...topeng muka murah punyer kerrr???...terjatuh plakss...pecah rahsia i you...hehehe

crunchyahcock said...

sapa nak tau kemana menghilangnya superhero??!! sentiasa jenguk ke blog pegawai khalwat.....

LovelyAyangazli said...

nie sowang lg owang yg sukar difahami ....arghhhhhhh ~X(

azlanlin said...

super hero tu menghilang utk menjadi anak-anak itik demi menjaga kebajikan semua anak-anak itik sedunia....

orang kampung said...

selain dari menunggu waktu makan....aku menunggu blog ni diupdate. hahahahahahahahaha....

anjang

artisticklytouch said...

superhero sunburn

blackpurple @ jowopinter said...

Hahaha!

Macam-macam!

bunga rampai said...

Superhero hilang buat misi baru ngan kluangman dan cicakman kot! :D

Salam :-)