Wednesday, January 28, 2009

sex atau cinta......

benarkah cinta itu datang dengan sex.....??

benarkah sex itu yang mengeratkan lagi hubungan.....??

banyak kemungkinan yang boleh belaku....

eeeerrrrrmmmmmm.......

apa pendapat anda............

25 comments:

Naili said...

sape ek?
knl ke?

addyaholix said...

mungkin juga ada benarnya.

artisticklytouch said...

seks yang disertai dengan rasa cintai adalah sesuatu yang amat hebat...tapi seks adalah seks dan cinta adalah cinta...ia pelengkap saja'

tomato_masam said...

belom cuba bel0m taw..hoh0hoh~

ann frendly said...

phew... topik panaz nie.... hehehe

umi ameer said...

ya.. sex itu mmg mengeratkan lagi hubungan.. kalu hubungan itu ikhlas dan jujur, dan sex itu hangat, maka.. kedua2nya sangat perlu memerlukan..
eh.. ye ke?

jinggo said...

Naili...
tak kenal....

addyaholix.....
mungkin....

art....
kalau cinta di satukan dengan sex.....

tomato_masam....
eeerrmmm....
cuba la dulu...

ann frendly........
tak la panas sangat topik ni...
cuma org kita jarang berbincang topik macamni...
bagi setengah org tak sesuai di bincangkan...
bagi saya.. memang boleh di bincangkan...

umi ameer.........
tima kasih atas pandangan umi....

Anonymous said...

4 me its diffrent, but if we combine b0th the result would be SUPERB..

hahaha..

dl ada ofismate aku bising nk kawen mmndang kan dia da 27..aku ngan sempoi ckp: u nk kawen ke u nk r0men??

hahahaa..

mmg mrh padam la muke mmbr..then i xplain, kawen-is tanggungjwb but r0men-is fun..the ch0ice is y0urs..

aku ckp mcm org xde agama..tp siyes 4 me if u xleh nk komite buat pe u enter d marriage..kawal skit nafsu tu blh?? =p

aloy said...

cinta tanpa sex ada kebahagiaan,
tapi ahmad ahmad nawab tanpa sexsefon hanya derita.

mc'eja said...

blm kawen..xde pengalaman.ahaha..tp if u hv sex without love,thats juz nafsu. tp sex with love is wonderful...

petiais said...

sex without love?rape?

itu nikmat yg Dia kurnia utk manusia

Butaseni said...

hmmmm aku tak tau ni kena tanya orang yang dah kawin.aik,art tak kawin lagi dok macam dia tau

hang tanya mega hebat,mesti hang dapat jawapan hahahahaha

artsoul said...

malaih aku nak jawap...

jinggo said...

anonymous.....
eeerrmmmm.....
apa pilihan anda...

aloy...
hahaha...
yang ni memang lawak...

mc'eja....
macammana pulak dengan yang suka sama suka....

petiais...
ya betoi tu....
bergantung pada penerimaan..........

butaseni...
aku tanya pendapat....bukan aku tanya pernah atau tidak...
hihihii...
aku tak kata apaaa.....
itu kita tak akan tahuuu....

artsoul...
takpa...
baca saja....

LotsOfLove-Pearls said...

Salam..
Sex, Cinta..
2 2 diperlukan dlm hubungan..

jinggo said...

LOL-P.....
eeerrmmmm.....
saling berkait la kiranya....

Jaja Kadir / Coffeeholic said...

sex itu indah=)

BudAk hijAu said...

haih...den xau...xckp umur lagi!

jinggo said...

jaja...
eeerrmmm...
inddaahhhh.....

makcik ijau...
bukan kira cukup atau tak cukup umur la...
setiap org ada pendapat tersendiri....

mamu said...

additional:
Sex, Cinta, Throwling, Bottom & Casting.

jinggo said...

mamu....
yang tu memang best.....

refah00 said...

Seks tanpa perkahwinan adalah dosa.Kahwin tanpa seks juga boleh menyebabkan dosa kerana pasangan terseksa batin.

puteri_cekak said...

pening topik pening..kawan aku kata memang pening boleh pengsan oo topik nie huhuhuh

puteri_cekak said...

pening topik pening..kawan aku kata memang pening boleh pengsan oo topik nie huhuhuh

aniqa said...

haishh tahlah.tapi ygpenting bile dah cinta.sex tuh kewajipan je.sy tak eh ;P