Monday, July 16, 2007

rempit




ini lah bakal mat rempit yang akan menghangatkan jalanraya satu hari nanti....
jagalah anak-anak anda dari gejala ini.....
hihihihihihihiiiiiii........

:P

16 comments:

butaseni said...

hahahahahaha ni anak sapa ni?hahahaha
macam anak pegawai khalwat ja

jinggo said...

butaseni.........
ehh ya ka.....

Mak Su said...

model sukarela ker tu?

miss_tree said...

Anak sapa la ni?
Helmet mcm oversize jek.. haha~

BUTTERANDBANANA said...

Wahhh...ini kalau polis tangkap sure dengan mak bapak datuk nenek dier masuk jail...hahahah...kasi latih jadi Valentino Rossi (The Doctor) lagi baguihh lar!

- G O R O - said...

Mat rempt mati syahid org cakap...

Sebabnya mat rempit mati dijalan yang Lurus...

blackpurple said...

Ha ha ha!

Tak apa. Jadi mat rempit boleh terjun kutub free ha ha!

Nezjoe said...

hahahaha
kalau mat rempit cmcm ni aku maafkan
sbb comel gila!
haha
anak sapa ni?

kerisLekuk7 said...

jinggo....ni gambar engkau masa kecik2 ke.....

Pegawai Khalwat said...

Kat mana la hang snap.

jinggo said...

mak su....
ini model suka-suka.....

mis_tree....
tah la anak sapa....
helmet apolo tuuu.......
besaq pon tak pa la.....

butterandbanana......
ini bukan latih jadi valentino rossi....
ini latihan untuk kena baling kerusi........

goro......
har har har har........
mati di jalan yang lurus haaaa...
ha ha ha ha ha ha ha......

blackpurple.....
tu pon kalau dapat.....
terjun kutub tak dapat terjun moto dapat la.....

nezjoe....
hi hi hi hi...
comel kan....
buta seni kata anak pegawai khalwat.....

keris lekok 7........
aku kecik-kecik dulu jadi tarzan....

pegawai khalwat..........
aku jumpa la.....
hi hi hi hi hi i i hi ih ihihihihi................

umi ameer said...

model tu gaya cute sangattt!

gelak besau baca komen - g o r o - matinyer mat rempit mati syahid kerana mati di jalan lurus..
hik!

kamarul said...

wakakakakakak! ngajor budak2 yg bukan2. :p

zeqhtyramli said...

ala bucuk-bucuk!! Tetomeinya anak sapa nih? Kalau betul didikannya tak jadi mat rempit!! Eeee geramnya rasa nak babab-babab bontot kecik dia tuh!! ;)

jinggo said...

zeqthyramli.....
jangan babab dia......
terajang saja

Lily.Lulu. said...

wahhh . ganazzz nih ganazzzz ...
:D