Friday, September 14, 2007

PENANG DI ZAMAN DOLU KALA.....







































22 comments:

kamaruladli said...

pehh.. nostalgik sungguh.

slm ramadhan~

wanie_agk said...

kalau x salah, masa ni umur aku 13 tahun. Atau mungkin 14..lebih kurangla..

crunchyahcock said...

walau ada gambar yg d post 2 kali, tapi mmg buat aku teringat zaman dolu kala....

Pegawai Khalwat said...

kat free school tak berubah sampai la ni.

- G O R O - said...

mamak nasi kandar line clear bawak kandar jual nasi takder gambar ker?

Nezjoe said...

klasik!!!
mana hang dapat semua gmabar ni?
rajin nooooo!
hehhe

ninadewe said...

wah.. encik jinggo nie suke meng-upload gbr eh.. mesti malas nk taip nie, huhuhu..
juz kidding ;p

miss_tree said...

wahhhhh..ceq nak pi penang!!
walaupun skrg dah x mcm ni..
penang is the only state in peninsular msia yg miss tree x jejak lagi..
kesian x? :(

Gua said...

brader jinggos..negri sembilan dulu2 takdeke?

kasi tampalla kat sini..

jinggo said...

kamarulladli.....
salam ramadhan....

wanie_agk...............
ooo ya ka.....
lama dah tu.......................
sekarang umor dah berapa.... berapeeeee.......??????

ahcoq.............
zaman tu hang ada dah kaa.......................

pegawai khalwat.........
sekolah free schoor tak kan berubah sampai hang jadi guru besaq...............

goro.......
masa amik gambar tu mamak tengah goreng ikan....
tu yang gbr dia tak dapat tu....

nezjoe....
gbr ni ada yang kawan aku bagi
dan ada aku cari dalam internet......

ninadewe....
mungkin sebap saya malas nak taip....
lagi pon kalau tak letak di sini takleh la kongsi ngan kengkawan........

miss_tree..........
loh tak penah keeee....?
datang la.

Gua......
Negri sembilan belom ada lagi la bro...
nanti aku carikan...
dapat aku masukkan.....

ninadewe said...

nak gbr riau jaman dulu kala ada x??? ;p

jinggo said...

ninadewe.....
nanti saya cuba cari....
kalau dapat saya masukkan......

bunga rampai said...

Salam,

Nak tengok gambar-gambar zaman dolu kala empunya blog ini ... ada?

:-)

bunga rampai said...

Wow, gambar klasik lagi! Menarik. Mana dapat?

jinggo said...

bunga rampai....
yang empunya blog ni kalau...
kena tunggu antik dulu la....
hihihiii... :-)

bunga rampai...
dapat dari kawan...
terus kongsi kat sini.......

Mak Su said...

dolu2 boleh hantar surat stem 15 sen kan... 10 sen pun sampai, tapi penerima kena denda, hehehe

butaseni said...

wei,lani berok berok di water fall tu dah pupuslah.jangan kata berok burung pun nak jumpa kat situ payah hehehehe makhluk berdua dibawah pokok banyaklah

Nunn said...

Oii memang DOLOKALA aaa...
cantik gambar

crunchyahcock said...

aku kan dah tua......

HAnA-Ni-Mo-Nai said...

jinggo...mana dapat pic semua nih..keja kt muzium ekk?
ahaksss....
takpun ada time machine...baik bgtau...leh watashi pinjam..
muahahha

jinggo said...

mak su........
hehehe....
saya biasa kena macam tu.....
tapi masa tu keciklagi...
tengok mak saya bayar kat posman tu......

butaseni......
berok lani dah ada gang la.......

nunn......
timakasih.....

ahcock....
ya ka hang dah tua....

HAnA-Ni-Mo-Nai.....
bukan keja kat musium...
tapi memang suka cari dan simpan gambar lama.....

日月神教-任我行 said...

成人遊戲,免費成人影片,成人光碟,情色遊戲,情色a片,情色網,性愛自拍,美女寫真,亂倫,戀愛ING,免費視訊聊天,視訊聊天,成人短片,美女交友,美女遊戲,18禁,三級片,美女,成人圖片區,avdvd,色情遊戲,情色貼圖,女優,偷拍,情色視訊,愛情小說,85cc成人片,成人貼圖站,成人論壇,080聊天室,080苗栗人聊天室,免費a片,視訊美女,視訊做愛,免費視訊,伊莉討論區,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,維克斯論壇,情色論壇,性感影片,正妹,走光,色遊戲,情色自拍,kk俱樂部,好玩遊戲,免費遊戲,貼圖區,好玩遊戲區,中部人聊天室,情色視訊聊天室,聊天室ut,自拍,後宮電影院,85cc,免費影片,a片