Sunday, September 23, 2007

DUNIA BERMACAM RAGAM......

Inila apa yang belaku di dunia luar....
kalau tak salah di Afrika.....
bayangkan kalau benda macam ni belaku di
Malaysia.......
memang menggelikan hati........



Sebuah truck yang di naikai oleh puluhan orang.......


Notis penutupan yang di anggap cukup menarik.....


Beginilah bagai mana untuk mengecat kolam renang.....


Apa yang istimewa untuk bulan ini.....


Apa yang akan anda lakukan kalau anda nampak perkataan ini....

29 comments:

Pegawai Khalwat said...

Ha ha ha....

butaseni said...

nanti kalau berniaga aku nak letak jugak sign board mcm tu hehehehe
'maaf,restoren ini tutup sebab tidak buka" hahahahaha memang kena bakar kedai aku hahaha

wanie_agk said...

mana ko dapat gambar2 tu?

kamaruladli said...

ko mmg selalu menyebabkan aku gelak thp dewa!

jinggo said...

pegawai khalwat.....
hi hi hi hi hi hiii....

butaseni.....
ok jugak tu kalau banner order kat pegawai khalwat......
tulis macam tu.....
hhihihihiihiiii........

wanie_agk.....
semua dalam simpanan ku...
aku memang suka simpan gambar lama dan yang menarik....
:-)

kamaruladli.....
eh ya ka...
tak pa gelak boleh menceriakan hidup.....

bunga rampai said...

Hahahaha ...
Apalah Jinggo ... sakit perut gelak ...

Hahaha ... aduii!!

Salam.

ninadewe said...

naaaah... ini yg best.. bulan puasa tgk gbr2 camni. bibir yg mulanya senyum sikit je, lepas tgk this posting terus jd gelak.. hahah..

gbr notice - public bar tu sgt brilliant yaa.. manager camtu canggih.. hahah..

gbr no fuel sgt kelakar.. :D

gbr SOTP xtau nk ckp ape.. mcm silap buat je..

- G O R O - said...

Kalo mau hari yang ceria sila lawat blog sedara jinggo..

Nezjoe said...

SOTP tu terbaik!
haha
konfidennnn je!

HAnA-Ni-Mo-Nai said...

diorang nek lori tu ramai2 tak terbalik lak ekk...maybe diorang pemandu berkhemah kot..tk mcm kt malasyia..
opsss

**hana tutup mulut.ahhaha

jinggo said...

bunga rampai......
hi hi hi hi....
jangan gelak sampai sakit perut....
bahaya bulan posa ni...
kalau lepas bukak posa tak pa....
hi hi hi :-)

ninadewe....
boleh nina...
ketawa akan menceriakan hidup kita......

goro.....
insyallah akan ku ceriakan hidup anda semua....

nezjoe....
tu la pasal....
yang konfiden tu la yang buat lawak tu....

hana-ni-mo-nai......
naik lori penuh disiplin tu yang tak tebalik tu...
hihiiii.....

[b]y [y]oung lady said...

ape nk wt eh?

*ni la yg tgh wt, duk pelek je

debikdebuk said...

lawak arr.... hhahahahhha.....

nina~syazna said...

hello..i'm new here..
well, those photos are funny

jinggo said...

young lady.....
tak tau nak buat apa keeee....
bangun dan lompat lepas tu merangkak keliling komputer tu...
hihihiiiiii....
atau pon tengok blog.......
selamat datang......

debikbebuk...
hahahahaa....
gelaklah untuk ceriakan hidup anda....

nina syazna....
selamat datang..
tq.....

faridmw said...

salam..

selamat berpuasa..

ada juga ka macam tu.. klau mcm tu lah terjadi.. tak terkata la..

salam senyuman..

kakLuna said...

hang ni jinggo...buat lawak la...kah kah kah

jinggo said...

faridmw....
selamat posa......
memang ada macam tu....
tunggu yang lain pulak nanti....

kakluna.....
ini saja lah yang ada kak....
sama-sama la kita konsi gelak....

rena said...

kagum..
tahap konfiden tinggi bangat..

blackpurple @ jowopinter said...

Sewel aku tengok gambar-gambar ni.....

mama ranggie said...

mano dpat pict2 ni?lawak ler plak...

Yatie said...

salam kunjungan balas:)

walaupun dirimu malas hendak menulis namun gambar2 di blog ini mmg cukup menarik hati:p

jinggo said...

rena....
hahhaa...
yakin boleh...

blackpurple...
jangan sewel....
nanti susah nak ubat...
hihihihiii...
:-)

mama ranggie....
banyak lagi gbr yang mengerut2 dalam simpanan.....

yatie...
hihihihii... :-)
mana tau aku malas nak menulis...
:-) hihihiiiiii....
selamat datang.....

Mak Su said...

takut keta tungganglanggang nak berenti sambil mengeja sotoppot tu.. tak reti nak pronounce ler

miss_tree said...

aisey mcm mana buleh termissed ni?
dh terlambat tgk... [kantoi x jenguk blog che jinggo..]

semua kelaka..

students ku tgh memandang dgn jeleknya..
kenapa laa chegu aku ni dok gelak sorang²???

jinggo said...

mak su.....
agak memang bahasa kat situ macam tu kot ejaan dia............

miss_tree.....
tak pa... lambat pon tak pa...
biar lambat asal selamat....
kalau cepat tak leh eja pulak SOTP tu....
hihihihi...
:-)

Yatie said...

Salam Jinggo ..

Selamat Hari Raya Aidilfitri .. Maaf kalau ada salah and silap sepanjang perkenalan kita di alam maya nieh ye .. semoga gembira2 selalu di hari raya nanti:)

jinggo said...

yatie.....
sama2 lah kita yeee......

日月神教-任我行 said...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,a片,線上遊戲,色情遊戲,日本a片,性愛