Sunday, September 9, 2007

2/3/4/5 SEPTEMBER 2007 DI SATUN (THAILAND)



INI LAH BOT YANG MEMBAWA KAMI....



JENAHAK......



IKAN DI KELUARKAN DARI TONG AIS DI JETI.....



HASIL YANG BOLEH TAHAN JUGAK.....



INI DI ANTARA HASIL NYA.......



HARUAN TASEK... 12 Kg..



EBEK.... 7 Kg..... HARUAN TASEK ... 5 Kg....



JENAHAK.... 4 Kg....



SEMUA HASIL DALAM TONG DAN RAGA.....

20 comments:

butaseni said...

jadi salah sekor yang dalam raga kuning tulah yg jadi habuan makan malam kita ari tu?sedap,memang sedap ikan bakaq malam tu,kan?mana taknya fresh punya hasil tangkapan hang sediri.
mulai sekarang aku gelar hang BAPAK IKAN hahahaha

- G O R O - said...

Nanti ada trip boleh x sound aku?

Aku dgn 2-3 org budak umah minat mancing gak.

Tapi hang bgtau bayaran bapa?
senang skit aku bajet kalo hang bgtau awal.

Serius aku jeles melihat engkau dgn gaya kerek bersama ikan2 itu.

wanie_agk said...

tu semua nak jual ke atau nak dikendurikan, tuan?

BUTTERANDBANANA said...

Syokkkkk nyerrrr tangkap ikannnn....besar plak tuhhhh....aku & husben aku nak join bleh???? Bolehhhh lahhh bro....

p/s: kasut biru tuh cam anak aku punyer....

miss_tree said...

Wahhhhhh...
Memancing sampai ke 'oversea'?
Hehehehehehhe..
Yummmy nya kalau bakar ikan² fresh tu.

tegezoot said...

ternyata kalau dilaut ang memang bapak disamudera dalam!!!

zeqhtyramli said...

Fooyoh!!! Banyaknya ikan!!! Jealous plak rasa tengok hang dan ikan yang berjaya ditangkap!!! WAAAA!! rindu nak gi pancing!!!

Nezjoe said...

perghhh
besau2 ikannya!!!!
mahu tak bais makan ni!
hang makan semua ke jual ni dude?

jinggo said...

buta seni.....
bapak ikan tak pa....
jangan jadi anak ikan sudah....

goro....
ada lagi satu trip bulan 12 ni....
sorang RM400.... minyak keta, makan, bot, dan hotel satu malam di satun di tanggung..... perjalanan bermula dari penang...
1/12... 2/12... 3/12... 4/12... 2007.....
bagi tau aku kalau nak pegi....
penyertaan terhat.....

wanie_agk.....
semua di kendurikan.....
rasa beramai-ramai....

butterandbanana.....
nak joint boleh....
segala matlumat ada kat atas...
saya dah reply kat goro.....

P/s.. sama ka kasut tu... :-)

miss_tree.......
dah minat cam tu apa boleh buat....
memang sedap bakar.....

tegezoot....
sudahhhhh......

zeqhtyramli...
hahahha hihihiii.........
memang best....
ikan tu bakaq makan depa semua makan......

nezjoe....
aku kendurikan kat kengkawan....
makan ramai-ramai.....

Mak Su said...

amboi... tak tahan!!! tak tahan!!!

kamaruladli said...

pehhh... sedekah la sekor kat sini..

jinggo said...

maksu...
tahan mak su......

kamaruladli......
mai la sini amik.....

Gua said...

perghh..gila besa ikan..

kenapela memancg bukan hobi aku..

salam singgah

bunga rampai said...

Wow, ikan besaq lagu nih baguih buat buka posa! Bakaq sedap, buat gulai pun sedap ...

Bulan posa turun ke laut jugak ka?

Salam Ramadhan dan selamat berpuasa :)

Nunn said...

salam brader...ikan fresh tuu...mancing tengah laut dapat terus goreng pon sodap perghhhh.......

- G O R O - said...

Selamat menjalani Ibadah Puasa.

Semoga keberkatan Bulan yang mulia ini akan merahmati kehidupan kita.

p/s- InsyaAllah,Jika tiada halangan akan ku inform seawal yang mungkin jika boleh pergi.

jinggo said...

gua.............
nasib baik bukan hobi hang...............

bunga rampai.....
memang sedap ikan tu....
bulan posa tak turun cik bunga.....

nunn......
memang sedap kalau goreng...
kami bakaq....
ffuuuuhhhh..... seeedaapppp.....

jinggo said...
This comment has been removed by the author.
ninadewe said...

ikan2 tu dah nk sama besar dgn manusia ya.. larat ke nk abiskan? heheh..

*tumpang bagi komen..

Pegawai Khalwat said...

Ikan free memang sedap.