Monday, November 26, 2007

APA AKU TULIS HA......???? AKU PON TAK TAU.....

apa aku nakbuat hari ni.................
lepas balik dari cuti untuk show devian dogma........
hari ni selasa adalah hari mula aku kerja.......
habis dah sesi devian dogma......
sekarang tengah menunggu untuk projek baru pulak...........
tunggu saja la..............
booss (pegawai khalwat) tak bagi tau apa-apa lagi......
jadi kita tunggu pengumuman boos nanti..............
best la org sana............
yang sanggup datang walaupon sebok ......
yang sanggup datang walau pon rumah jauh dari tempat penginapan kami.......
yang sanggup datang walau pon tak sempat jumpa kami.....................
aku ingin meminta maaf pada yang datang dan tak sempat jumpa kami.........
sebap sesi soal jawap kami tu panjang......
apa boleh buat.... belum rezeki untuk kita jumpa.......
semua yang sempat datang ada gambarnya....
ada yang post beramai-ramai....
ada yang tengah makan nasik beriani bersama kami.....
ada yang bagi kucing makan........
tapi cik bungan rampai.... jeng--jeng--jeng.....................
gambar cik bunga dan yang datang dengan cik bungan ada dengan kami....................
budak yang amik bungkusan dari cik bunga tu telah berjaya mengambil gambar cik bunga.....
tapi tak pa mungkin lain kali kita semua berpeluang lagi untuk bertumu....... insyallah.....
persembahan seterusnya adalah......................
hihhiii =.................
kena tunggu booss umum dulu la...................
wahai boss kami iaitu encik pegawai khalwat umumkan lah projek seterusnya........

14 comments:

butaseni said...

uuuuiiihhhh camera man dasyat betoi.dapat jugak amik gambaq bunga rampai ek?dia boleh selesaikan kes nurin kalau macam ni :D

Mak Su said...

walaupun saya tak pegi, jangan ler lupakan shaya ya

m i n e r a l . . . said...

errr bole email ker gmbar cik bunga rampai jejejej

congrats bro... great job.

ninadewe said...

waaa.. macamana devian dogma nya encik jinggo??? actually, saya xfaham la apa tu manusia minyak? huhu..
nanti, klo ada persembahan lg.. btau k.. harap2 saya leh dtg.. ni tgh kumpul duit utk pegi rounding2 msia.. wahaha..

- G O R O - said...

Wah hebat budak tue..

Apa pun jinggo, Hangpa memang best...

Layaannn..

jinggo said...

butaseni.......
susah jugak ....
nanti dia kata...
ha...
ha...
ha....

mak su....
mana leh lupa.......
tak lupa punya....
anda semua masih dalam ingatan....

mineral.........
yang tu kena tanya tuan punya badan dulu la......
kalau dia bagi....

ninadewe........
org minyak ni lebih kurang macam ni la.....
dia orang yang menuntut ilmu hitam untuk mendapatkan kesenangan tapi dia kena rogol sebilangan anak dara untuk mencapai tujuannya itu... maka dia pon di jadikan orang minyak oleh dukun yang dijumpainya bagi tujuan merogol supaya tak ada org kenal....
lebih kutang macam tu la...
kalau salah mintak maaf.....
devian dogma pulak... adalah... pegangan yang terpesong.... kalau nak penerangan yang lebih lanjut dan tepat kena tanya pengarahnya....
tuan pegawai khalwat.....

goro...
tima kasih kerna datang.....
walau pon tak tengok tapi hang memang bset la......

bunga rampai said...

Salam,

Amboi, sembang sakan noh!

Pasai gambaq tu, pi blog saya ... baca balasan untuk komen hang tu! Tak kena haribulan, hang kena ketok ketampi! :-D

Kepada En. Mineral ... amboi pulun sama bersubahat noh! :-P

Huhuhu...

bunga rampai said...

Salam lagi:-)

Tahniah! Persembahan yang bertenaga dan dapat menggoda imajinasi penonton.

rena said...

gambar kucing tu ada tak?
hihihi..

tegezoot said...

tak habis dgn kucing la rena nih!

rena said...

abis tu.. takkan nak tanya pasal naga api biru kot..
kang tak psal2 kena sembur api..

Hana-Ni-Mo-Nai2 said...

asyik hi hi hi hi hi hi je...
jinggo..manaaaaa????
cepat la...takkan lupa kot
ahahaha

tegezoot said...

rena! jgn dok bida'ah!

Pegawai Khalwat said...

Kucin? Yg kena jentik telinga tu?