Sunday, March 15, 2009

binatang peliharaan yang paling disayangi...

kalau lah ini yang belaku pada kita....
apa yang anda akan buat......
memang menakutkan......






16 comments:

addyaholix said...

aku tengok pon geli.

Adwindaa said...

aiyooo... ulaq ape tuh??? ish.....

Anak Antu Seni said...

ala tangkap ja la.. ulaq pun takut ka ?

artisticklytouch said...

toilet rumah artsoul ha aha haha

Pegawai Khalwat said...

Nasib baik mangkuk tandas bersih. Sebab tu agaknya ulaq pun suka.

Psss... anak antu seni cakap besaq. Nanti dia.....

puteri_cekak said...

uish subahanllah mintak simpang laa..takutnyer....tu mkasudnya bila nak masuk toilet pun kna bc doa..

PuTeRi CaHaYa said...

ee...mak.. tak sanggup!! ular paling aku geli... ee!! comfirm pengsan aku klu btul2 jd depan mata!!

tegezoot said...

tarak pa!!!

rena said...

kalau taruk super harpic afdlin shauki tu dia mati tak?

jinggo said...

addyaholix....
ya la memang geli tengok.......

adwindaa........
tu la ulaq tedung jamban......

anak antu seni.....
oooo ulaq pon takut yaa...
ha nanti hang....

art....
hahahha....

pegawai khalwat....
hihiii....
kena bagi kotoq la jamban kalau macam tu.....
anak antu seni tu tak pa..
nanti kita tengok....

puteri cekak....
baca doa makan.....
hihii....

puteri cahaya....
kalau macam tu janagn berak dalam jamban....
berak saja dalam sinki...
hahaha....

tegezoot....
hang memang tarak pa...
sekali pandang ulaq pon takut....
hihihiii....

rena....
ahahhahahaa......
yang tu mungkin boleh kot.....

artsoul said...

art...ha memang aku bela ulaq,segala mcm binatang aku bela,katak,kambing biri2,badak ayaq....hang mai la umah aku!!!!

one love said...

sampai mati tak mau berak dah!!!

ihhhhhh

kaisu said...

pergh!
mmg xkan la kalo benda tu bleh duk ctu..
xkn aku guna tandas lagi pasni..

puteri_cekak said...

haha bc doa mkn bendanya..nanti ulaq tu pun join mkn apa yg ada

vidadarisakura said...

argh!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
menyesal tengok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!





-sumpah aku takut ular!!!!!-



yuck!!!

aniqa said...

hahaha geli gile.dah terbayang something dh