Wednesday, May 23, 2007

sapa nak komplen,,,, meh sini....



aku rasa macam nak letak saja benda ni kat tepi meja depan opis aku..
baru tak ada orang yang masuk dah...
kalau letak kat meja aku lagi best....
bos aku kalau nak tanya apa-apa kat aku dia kena amik no dulu....
har har har har har har har..........................

13 comments:

butaseni said...

aku rasa hang tak payah letak bom pun tak pa.
mulut hang pun dah macam boMM!
:) peace!!

tegezoot said...

bom untuk meletupkan tembok.

blackpurple said...

Isk....isk...isk....

kamarul said...

ni yang aku nak komplen pasal blog ko ni.
meh sini aku amik no.

(beberapa saat kemudian)

BOOOMMMM!!!!!!!!!

jinggo said...

abih semua meletup.........
dengan aku-aku sekali.........
har har har har har har..........

rena said...

hmm..
macam bagus jer..

bunga rampai said...

Tak ada komplen. Datang baca.

Salam :)

crunchyahcock said...

rena... sebagai alien yg pandai berkerja... ko kena ada satu dpn opis ko!

jinggo said...

rena.....
eemmmmm.....
bagusss.....?

bunga rampai.......
tak yah komplen...
timakasih kerana datang....

crunchyahcock.........
sudah-sudah....
jangan memburu cinta lagi di blog aku.....
hang bila nak kawin ngan zura tu...
lama sangat hang bawak dia...
kesian kat dia......

crunchyahcock said...

wahai abg jinggo... tumpang tanya.. zura tu sapa?? sepanjang aku bercouple, x penah ada aweks nama zura. r u sure itu ah cock? atau hg salah org!

jinggo said...

crunchyahcock..........
alahhhh tak ngaku pulak.........
tu la dasar lelaki buaya darat.....
dah usung merata.......
lepas tu tinggai.......

umi ameer said...

Wah... Encik jinggo, anda sungguh berkuaser!

jinggo said...

umi ameer......
mana ada kuasa...
kalau kasut power tu ada la.....