Wednesday, June 6, 2007

OH BASIKAL.........



APAKAH PENDAPAT ANDA TENTANG BASIKAL INI......
BAGAI MANAKAH TUAN YANG PUNYA BASIKAL INI.......
KALAU NAK IKUT PON BOLEH JUGAK..............

15 comments:

Mak Su said...

basikal tua cat baru kaler merah pulasan (amboi... siap detail cat kaler apa), dipenuhi kunci sebab takut kena curi oleh si pencuri pakej

jinggo said...

mak su........
kalau pencuri pakej tu, kena order la dulu...
hi hi hi hi

NezJoe said...

aku rasa tuan punya basikal ni enjoy makan bak kut teh

betul?

umi ameer said...

alah, just being too careful jer, kan bagus?

butaseni said...

tuan punya basikal ni ada 2-3 bini kot.nak kena bawak semua pergi market.

rena said...

kalau curik semua kunci kat basikal ni and pegi jual.. dapat beli sebijik lagi beskal warna merah pulasan (seperti yang dinyatakan oleh mak su)

bunga rampai said...

Amboii... klasik atau moden?

Salam :)

jinggo said...

nezjoe............
mungkin kot...
hi hi hi hi...

umi ameer.....
langkah berlaga-jaga la katakan..

buta seni.......
2 ngan 3 dah lima tu.....
dasyat....

rena.......
agak nya....
tupon kalau boleh jual la kunci tu....
hi hi hi hi......

bunga rampai....
salam kembali...

itu la gabungan klasik dan moden...
jadi nya kladen....
hi hi hi....

tegezoot said...

Basikal tua tapi pemiliknya pasti muda.

jinggo said...

tegezoot.........
mungkin ya... mungkin tidak...

P/s sori la abang tegezoot gbr atas tu... aku tau hang tak leh tengok trajedi macam tu....

.::: dotter.hms :::. said...

iskh! ni kalo ilang jgk, sia2 je beli 'mangga' tu byk2 eh...

kreatif sungguh! harharharhar.. harani.. eheh!

jinggo said...

dotter.hms...............
ini kalau hilang jugak memang kena mandi 7 jenis duri........
tak leh mandi bunga sebap terlalu terok ............

tima kasih kerna melawat ke sini..

Pegawai Khalwat said...

Basikal aku tak ada pelantar.

jinggo said...

pegawai khalwat...........
beli la di kedai pelantar......

日月神教-任我行 said...

成人遊戲,免費成人影片,成人光碟,情色遊戲,情色a片,情色網,性愛自拍,美女寫真,亂倫,戀愛ING,免費視訊聊天,視訊聊天,成人短片,美女交友,美女遊戲,18禁,三級片,美女,成人圖片區,avdvd,色情遊戲,情色貼圖,女優,偷拍,情色視訊,愛情小說,85cc成人片,成人貼圖站,成人論壇,080聊天室,080苗栗人聊天室,免費a片,視訊美女,視訊做愛,免費視訊,伊莉討論區,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,維克斯論壇,情色論壇,性感影片,正妹,走光,色遊戲,情色自拍,kk俱樂部,好玩遊戲,免費遊戲,貼圖區,好玩遊戲區,中部人聊天室,情色視訊聊天室,聊天室ut,自拍,後宮電影院,85cc,免費影片,a片